Psycholoog Kampen
telefoonnummer psycholoog kampen 06 - 0000 0000
e-mailadres psycholoog kampen info@psycholoogkampen.nl
psycholoog Kampen

Relatietherapie Kampen | Hulp bij relatieproblemen in Kampen

Loopt u vast in uw relatie? Hebt u het gevoel dat u uit elkaar groeit? Hebt u of uw partner overspel gepleegd? Voelt u zich genegeerd, onbegrepen en niet gehoord? Bent u in plaats van geliefden huisgenoten geworden? Is er weinig of geen intimiteit en bevindt u zich weer opnieuw in een machtsstrijd met oplaaiende ruzies? Past u zichzelf overmatig aan? Bent u weinig assertief in uw relatie?

De meeste scheidingen vinden plaats in de leeftijd tussen 35 en 50 jaar. Een scheiding staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven.

Ik kan u en uw partner in de meeste gevallen begeleiden naar balans cq. herstel in uw relatie. Dit doe ik doordat ik de beschikking heb over een uniek en praktisch concept wat succesvol is gebleken bij veel stellen die u voorgingen. Ik geef u inzicht in de ontstane patronen en hoe het komt dat de verwachtingen die u had niet zijn uitgekomen. Ook geef ik inzicht hoe ruzies ontstaan, wat de psychologische verschillen zijn tussen u en uw partner en hoe u op een andere manier kunt communiceren. Veel relatieproblemen ontstaan door een onveilige hechting. Herkent u zich in het bovenstaande? Wilt u samen of alleen werken aan een gezonde en gelukkige relatie? Wilt u elkaar beter begrijpen en leren van elkaar? Een investering in uw relatie is altijd lonend door nieuwe zelfinzichten en in die van uw partner. Bel of mail me om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik leg u graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn.
Psycholoog Kampen NAAM
NAAM

Psychologische hulp
Relatietherapie
Op korte termijn terecht
Eventueel op locatie
Heeft u nog vragen?
psycholoog Kampen contact
Deel deze website:
Ik ben lid van:
Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse
Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende GezondheidszorgNVPA